Vi styrker satsingen i nyoppussede lokaler

Kropp og Helseklinikken - Vi har pusset opp

Alle terapeutene hos Kropp og Helseklinikken på Gjøvik ønsker deg velkommen til nyoppussede lokaler. Vi styrker satsingen og samlokaliseres med Bedriftshelsetjenesten.

Vi har nå fullført en kraftig modernisering av våre lokaler i Nedre Torvgate 3 (samme lokaler som tidligere) og er veldig stolte av å kunne invitere deg til oss. Vi styrker samtidig satsingen mot bedriftsmarkedet ved at Bedriftshelsetjenesten flytter inn i de nyoppussede lokalene. 

Daglig leder Beate Aarstad Engelund forteller;

– Vi hadde et mål om å styrke satsingen på friskvern i lokale bedrifter, og jobber kontinuerlig med å utvikle vårt tverrfaglige team for et bredere og totalt sett bedre tilbud. 

Med Bedriftshelsetjenesten på plass vil vi kunne foreta behandling av muskel- og skjelettplager som en forlenging av det gode arbeidet de gjør mot sine bedriftskunder, fortsetter Engelund.

Kropp og Helseklinikken har fått god støtte og hjelp til oppussingen av en veldig positiv gårdeier i Morten Hagen. Etter oppussingen vil vi disponere totalt 10 behandlingsrom i Nedre Torvgate 3, hvorav tre av disse benyttes av Bedriftshelsetjenesten AktiMed. (Navnebytte til Falck Helse fra 1. september)

Hvordan bestille time?

Lurer du på hvordan du kan bestille time hos oss?

Hvordan finne oss?

Lurer du på hvordan du kan finne oss? Vi gir deg også tips om hvor du kan parkere og hvordan finne oss om du ankommer gående fra Gjøvik skysstasjon.

Hvordan kontakte oss?

Lurer du på hvordan du kan komme i kontakt med oss? Her vil du også finne åpningstider, telefonnummer og et kontaktskjema.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler