Ukens treningsøkt (18/2021)

Ukens treningsøkt - Utfordre balansen - Kropp og Helseklinikken

Denne uken har jeg lyst til å utfordre balansen litt. Vi har skrevet om balanse tidligere, uke 45 2020, men denne uken har jeg lyst til å ta i bruk naturen ute.

Nå begynner snøen å bli borte i skogen og mange har begynt å legge turene sine ut i marka igjen. Og noen har kanskje til og med begynt å planlegge en fjelltur til sommeren. Da er det fint å komme i gang med å tilvenne beina sine til et mer ulendt underlag. En fin mulighet nå er å trekke ned mot Mjøsas bredder og utnytte vårens mulighet med lav vannstand. Her har man en ordentlig mulighet til å utfordre seg selv med til dels veldig ulendt underlag. Helt på høyde av hva fjellet kan by på.

Lykke til!

Atle Ekenberg

Atle Ekenberg

Atle Ekenberg jobber hos Kropp og Helseklinikken AS som naprapat, og har sin utdannelse fra Naprapat Högskolan i Stockholm der han ble uteksaminert i 2004. Han har jobbet fast med syklister på det norske junior- og U-23 landslaget frem til 2008, og etterhvert med profflaget Team Hitec Products frem til 2012. Atle har også vært aktiv idrettsutøver innen langrenn og sykling i mange år. Nå liker han å løpe langt, og helst i fjellet. Dette har ført til et høyt forbruk av sko. Lurer du på noe angående sko, løping eller trening er Atle mannen å spørre.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler