Du trenger ikke henvisning fra lege for å komme til oss

Kropp og Helseklinikken er en tverrfaglig helseklinikk. Hos oss finner du Massasjeterapeuter, Massør, Naprapat, Osteopat og fysioterapeut.

Vi har kort ventetid

Fysioterapeuten hos oss jobber uten drifttilskudd fra kommunen. Det betyr at du ikke trenger henvisning fra lege for å få behandling. Det betyr også at vi har kort ventetid siden vi ikke har en prioriteringsliste vi må følge. Privat behandling koster litt mer, men du slipper opptil flere måneder med venting.

Lang ventetid gjør at plagene/skaden virkelig får satt seg godt, og du ender kanskje opp med en lengre sykemelding og en mer smertefull hverdag mens du venter i behandlingskø.

Muskel og skjelett plager trenger gjerne flere typer behandling for å bli bra. Hos oss samarbeider vi og gir deg det beste fra flere faggrupper.

Vår mal og visjon som vi jobber etter hver eneste dag:

Vi skal være helseklinikken som ser hele deg. Vi skal inspirere, motivere og veilede våre kunder til bedre helse. Våre terapeuter skal ha høy faglig kompetanse gjennom kunnskap og erfaring.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler