Ny bedriftskunde: Velkommen Syljuåsen!

Bedriftsavtale - Syljuåsen - Kropp og Helseklinikken

Vi har gleden av å annonsere vårt nye samarbeid med Syljuåsen, en betydningsfull aktør innen sitt felt. Syljuåsen har nylig inngått en friskvernsavtale med oss for å tilby sine ansatte tilgang til vår tverrfaglige helseklinikk.

I denne avtalen har Syljuåsen-ansatte nå muligheten til å motta førsteklasses behandling ved Kropp og helseklinikken når de trenger det. Vi er stolte over å tilby skreddersydde tjenester for å hjelpe Syljuåsen-ansatte med å opprettholde god helse.

Vi ønsker Syljuåsen hjertelig velkommen og ser frem til å samarbeide tett med dem for å forbedre helse og trivsel blant deres ansatte.

Hvis du vil ha mer informasjon om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe din bedrift, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi ser frem til å hjelpe Syljuåsen, samt våre eksisterende og fremtidige kunder.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler