Åpnet ny avdeling i Mustad Næringspark

Kropp og Helseklinikken har åpnet ny avdeling i Mustad Næringspark

Kropp og Helseklinikken er nå leietakere i Mustad Næringspark. Vår hovedklinikk er fortsatt i Nedre Torvgate 3 i sentrum av Gjøvik, men flere av bedriftene vi allerede har avtale med vil nå få enda lettere tilgang til vårt brede behandlingstilbud.

Kropp og Helseklinikken har et behandlingstilbud bestående av fysioterapeut, naprapat, osteopat, massør, massasjeterapeut, ernærings- og treningsfysiologi samt samtaleterapi. Vi har samarbeidsavtale med 20 bedrifter i Gjøvik, Raufoss og Lillehammer med behandling og forebygging av muskel og skjelettplager. Hvis du har behandlingsforsikring på jobben, kan du bruke den hos Kropp og Helseklinikken. Klikk her for mer informasjon om bedriftsavtaler.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler