Introduksjonskurs til IBS og lav FODMAP-dietten

Introduksjonskurs - IBS og lav FODMAP-dietten - Marthe Nybakke - Kropp og Helseklinikken

Her kommer en stor nyhet som vi har gledet oss lenge til å dele med dere!

Vi ønsker velkommen til ny kollega, Marthe Nybakke.
Marthe er utdannet med en mastergrad i klinisk ernæring ved Leeds Beckett University i England i 2019, og en mastergrad i treningsfysiologi ved Høgskolen i Innlandet i 2021. Hun har også tatt en sertifisering innenfor IBS og FODMAPs ved Monash University. Marthes interesseområder er idrettsernæring, mage-/tarmlidelser, livsstilssykdommer, gravid- og spedbarnsernæring og ernæring ved vektjustering.

Introduksjonskurs til IBS og lav FODMAP dietten

Onsdag 14. juni kl. 18-20.

Pris: 299,-

Påmelding på epost: post@kroppoghelseklinikken.no eller ring oss på 61148900.

Dette er et kurs for deg som har irritabel tarm (IBS) og er nysgjerrig på lav FODMAP dietten som behandling av dine IBS-relaterte plager. Du har et ønske om å få kontroll på fordøyelsesplagene dine, redusere oppblåsthet, magesmerter, diaré eller forstoppelse og få en regelmessig toalettrutine. Du vil bli bedre kjent med hvilke matvarer som trigger symptomene dine og bli introdusert for verktøy som kan hjelpe deg å holde symptomene i sjakk.

Kurset vil gå over to timer, og være en introduksjon til lav FODMAP dietten, som er vist å redusere symptomer fra mage-tarmkanalen hos ca. 70-80% av den voksne befolkningen med IBS.

Bli med på kurs og lær mer om IBS og lav FODMAP dietten!

Marthe har også konsultasjoner på klinikken:

Pris kostholdsveiledning: 990kr/60min
Pris treningsveiledning: 550kr/30min

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler