Ukens treningsøkt (25/2021)

Ukens treningsøkt - Familetrening - Kropp og Helseklinikken Gjøvik

Endelig sommerferie! For noen i hvert fall. Nå har skoleferien startet og mange har begynt på sin ferie, mens andre kanskje ikke starter sin før om noen uker.

Å holde seg aktiv i løpet av en sommer er ikke alltid lett. Dagene blir mindre strukturerte, og man faller ut av sine vanlige rutiner.

Denne uken vil jeg slå ett slå et slag for en type aktivitet som kanskje ikke man tenker på at er trening. Hva med å kalle det familietrening? Mange av oss har barn og det er ofte lett å sende barna ut for å leke eller spille f.eks. fotball, men hva med å selv bli med.

Bli med på leken. Enten om det er fotball eller andre former som lek slik som sisten. Dette er kjempefine aktiviteter som øker pulsen og utfordrer kroppen på mange forskjellige måter. Gå all «all inn» og ta det som en skikkelig økt. Kan nesten garantere svette og latter.

Lykke til!

Atle Ekenberg

Atle Ekenberg

Atle Ekenberg jobber hos Kropp og Helseklinikken AS som naprapat, og har sin utdannelse fra Naprapat Högskolan i Stockholm der han ble uteksaminert i 2004. Han har jobbet fast med syklister på det norske junior- og U-23 landslaget frem til 2008, og etterhvert med profflaget Team Hitec Products frem til 2012. Atle har også vært aktiv idrettsutøver innen langrenn og sykling i mange år. Nå liker han å løpe langt, og helst i fjellet. Dette har ført til et høyt forbruk av sko. Lurer du på noe angående sko, løping eller trening er Atle mannen å spørre.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler