Samtaletilbud nå som høstmørket er her

Samtaletilbud - Kropp og Helseklinikken

Høsten. Den kommer snikende på oss. En tid å se tilbake på med varme sommerdager og lyse morninger er for denne gang over. Punktum finale, over. Det er blitt mørkere når vekkerklokken ringer, og jeg vet ikke med dere, men det hjelper ikke på et slumrende b-menneske som meg selv at det ikke er lys når jeg skal stå opp på morgenen!

Jeg slumrer vekkerklokken i minst 20 min, og så vips har tiden gått og det er ikke noe valg lenger – jeg må dra den trette kroppen opp fra den varme gode dynen for å komme meg i gang med dagen. Puh, det kan være et slit, men så er jeg på et vis i gang da. Og så klarte jeg det som kjentes så umulig ut for bare en kort stund siden. 

Det kan være litt tungt for flere enn meg å møte mørkere tider, samtidig som det også er mye fint med denne årstiden. Det er nesten magisk å se det nydelige fargespillet ute. Med fyr i peisen mens det blåser godt i veggene og regnet øser ned, så synes jeg personlig det er ganske fint. 

Hvordan er det for deg når høsten kommer?

Mange forteller at de rett og slett kvier seg til denne tiden. Ofte for noen er tiden forbundet med at depressive tanker kommer snikende, og en uro som kanskje er kjent fra tidligere dukker opp igjen. Minner lagres i hjernen vår, og kroppen får signaler om at noe er på gang. Kanskje blir du engstelig, kanskje også litt redd. Og kanskje er det sånn at du da blir enda sikrere på at de vonde følelsene er kommet for å bli, kanskje til og med i lang tid – til det blir lysere tider igjen.

Om du kan kjenne deg igjen – jeg har sagt d før – så vit at du ikke er alene om å ha det slik. Det er så mange flere enn vi tror. Og om du trenger å snakke med noen, lufte tanker og følelser som dukker opp, om det er depressive tanker/ følelser, angst/uro, eksistensielle spørsmål, så ta kontakt med noen du kan snakke med.

Det er ikke alltid så mye som skal til, men sett av litt tid til å ta vare på deg selv er min anbefaling som en investering i helsen din. 

Gestaltterapi passer for deg som har lyst å utforske mer av det som bor i deg, og hvor du kan jobbe med å bli bevisst f.eks. hvordan ditt tankemønster påvirker følelsene dine. Uansett hvem du er, og hva som er grunnen for ditt behov for å sortere tanker eller følelser, er du velkommen til å ta kontakt med meg. Kanskje trenger du noen gode verktøy å ta med inn i mørketiden, noen gode strategier for å møte det som kjennes ugreit. 

Du trenger ingen henvisning for å få samtale, du trenger rett og slett bare å kontakte klinikken så ordner vi en time for deg. 

Samtaletilbud (20% redusert pris)

Og siden jeg har et ønske om å nå ut til flest mulig som trenger noen å snakke med, ønsker jeg fra nå og ut hele november å redusere timesbetaling med 20%. Det er fordi jeg vet det er mange der ute som trenger å bli hørt, trenger å bli sett, og som ikke trenger å gå med det alene. Du er velkommen akkurat med det du har med deg, og du trenger ingen klar bestilling til hva du ønsker hjelp til. Det er noe vi kan finne ut av sammen, om du vil. 

♥️-hilsen fra Ingvild.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler